0

No products in the cart

Selecteer een pagina

Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met de bevestiging van jouw bestelling. Alle boeketten stellen we samen en schikken we met de hand. Dit gaan we meteen doen nadat we jouw bestelling hebben ontvangen. Wij doen ons uiterste best je bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of nog onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Zodra jouw zijden bloemen ons verlaten, ontvang je een track-and-trace code.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Longlasting Memories voor een pakket €6,95 in rekening. Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit de consument hiervoor contact opneemt met de webshop zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wij kunnen pas na 72 uur een klacht en/of procedure starten. Dit betekent dat wij pas vanaf 3 dagen na ontvangst van uw track&trace e-mail iets kunnen ondernemen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Longlasting Memories behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.