0

No products in the cart

Selecteer een pagina

Longlasting memories

Een laatste bloem.. Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw. Bij Longlasting Memories kies je voor de mooiste longlasting zijden afscheidsbloemen. Van complete rouwarrangementen tot prachtige troostboeketten.

Het gebruik maken van echte bloemen als afscheidsbloemen voelt soms zo triest. Ze verwelken op den duur. Net alsof jouw herinneringen en jouw emoties mee verwelken. Er blijft niets tastbaars over. Onze longlasting zijden afscheidsbloemen stralen nog jaren na het afscheid. Zij zijn een blijvende en een tastbare herinnering.

Rouwboeketten

Een rouwboeket is gericht aan de overledene. Rouwbloemen zijn een blijk van waardering, respect en liefde tegenover de overledene en ze bieden een vorm van troost en steun. Veel nabestaanden gooien deze dan ook liever niet weg na het afscheid van hun dierbare. Onze longlasting afscheidsbloemen zijn daarom de oplossing om deze na de uitvaart een bijzondere plek te geven als aandenken aan jouw dierbare.

Troostboeketten

Bloemen die troost bieden. Deze boeketten zijn speciaal bedoeld om te laten bezorgen bij nabestaanden, om je medeleven te betuigen en troost te bieden bij het verlies van hun dierbare. Het is voor de nabestaanden een mooi blijk van jouw medeleven, maar ook een goede herinnering aan een mooi afscheid. Onze longlasting troostboeketten geven jouw dierbaren een geborgen gevoel zodat zij het verlies beter kunnen dragen.